Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][Survival] SlimeCraft

NaTyska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moi mili!

Chciałabym Wam zaprezentować serwer SlimeCraft, który na pewno przypadnie nie jednej osobie do gustu. 

Jest to klasyczny survival (drop z rud) na wersję 1.12.2. Posiada gildię oraz ekonomię... ekonomię? tak, itemy można sprzedawać na /warp skup, natomiast z zakupieniem przedmiotów nie jest tak łatwo, ponieważ itemy trzeba odkupić od graczy :D.  Na start każdy gracz może wziąć /kit gracz. Celem jest stanie się najbogatszą osobą na serwerze oraz posiadająca gildię w TOP 3. To taki krótki wstęp. Więcej informacji poniżej.

IP: slimecraft.ench.pl

IP (zalecane)s158252.enmc.pl

IP: 54.38.199.171:25565

Wersja: 1.12.2

Premium: Nie

Sloty: 50

Whitelist: Nie 

Tryb: Survival

Potwory: Tak

Drop: z rud

Gildie: Tak

Eventy: Tak

Nether: włączony

End: włączony

Random teleport: Tak

Anty Xray: Tak

Gildie

Każdy gracz może posiadać gildię, do której można dodać znajomych. Itemy potrzebne na gildię:

Rangi VIP i Elite

Na serwerze istnieje możliwość zakupu rangi VIP oraz Elite. Myślę, że osoby zainteresowane zakupem najpierw odwiedzą serwer, więc nie będę opisywać, jakie wspaniałe dodatki, ułatwienia, bonusy ma Elita i VIP.

Administracja

[Właściciel] NaTyska [Właściciel] ChaMskY

[Admin] _Loczus_

[Budowniczy] Arab [Budowniczy] NaTyska

[Moderator] (brak)

[KidMod] (brak)

Jest to serwer dla osób, które lubią klasyczne survivale oraz drop z rud, a nie ciągłe kopanie stone'a. Do tego rozgrywka nie znudzi się szybko, ponieważ na serwerze jest co robić. Serdecznie zapraszam, na pewno nie będziesz żałować. :)

2018-04-08_18.50.25.png

2018-04-09_17.27.44.png

2018-04-09_19.24.51.png

2018-04-09_19.25.16.png

2018-04-09_19.24.40.png

2018-04-09_19.25.54.png

2018-04-09_19.24.05.png

2018-04-09_19.24.17.png

2018-04-09_19.23.49.png

2018-04-09_19.24.51.png

2018-04-09_17.27.37.png

2018-04-08_18.50.25.png

Opublikowano
11 minut temu, mrdzidekpl napisał:

Jaki plugin odpowiada u was za gildie? Ile lat ma administracja?

FunnyGuilds

ChaMskY (właściciel) ma 19 lat, NaTyska (właścicielka) 15

Budowniczy i Adminka również 15.

Opublikowano

No powiem szczerze, że reklama nie powala. Po zdjęciach widać, że spawn jest brzydki i zrobiony jakby na odpiernicz. Ubogi hosting również nie zachęca do gry, ale na początek może być, bo jakby tam grało więcej osób to tani hosting nie nadaje się do tego. Ogólnie nic nie zachęca mnie do wejścia na twój serwer. Ile osób u Was gra?

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
39 minut temu, Yadomi napisał:

No powiem szczerze, że reklama nie powala. Po zdjęciach widać, że spawn jest brzydki i zrobiony jakby na odpiernicz. Darmowy hosting również nie zachęca do gry, ale na początek może być, bo jakby tam grało więcej osób to darmowy hosting nie nadaje się do tego. Ogólnie nic nie zachęca mnie do wejścia na twój serwer. Ile osób u Was gra?

Gościu, skąd Ty wziąłeś, że hosting jest darmowy?

Co do spawna  to racja, jest chwilowy.

Właśnie nie gra dużo, od czasu do czasu wbiją 3 osoby (poza administracją) pograją godzinkę i idą.

Opublikowano

Z tego, że w ip jest zawarte jest "ench.pl" w hostingu enderchest bodajże są takie końcówki. Szkoda, że gra tam mało graczy, na przyszłość polecam robić lepsze reklamy w formie graficznej, a nie w formie napisów, według mnie reklamy w formie graficznej uatrakcyjniają wygląd jej.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
22 minuty temu, Yadomi napisał:

Z tego, że w ip jest zawarte jest "ench.pl" w hostingu enderchest bodajże są takie końcówki. Szkoda, że gra tam mało graczy, na przyszłość polecam robić lepsze reklamy w formie graficznej, a nie w formie napisów, według mnie reklamy w formie graficznej uatrakcyjniają wygląd jej.

Tak, jest to hosting enderchest, ale zapłaciliśmy za serwa 20zł, więc darmowy nie był. Dzięki, na przyszłość pomyślimy.

Opublikowano

Strasznie przeszkadza na tym serwerze odległość renderowania, na moje oko jakieś 2-3 chunki. Mało graczy jest u was to możecie spokojnie zrobić renderowanie do 6-7 chunków ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...